“Hoe krijg ik het allemaal voor elkaar?”

Lidewij van den Hondel

Je kunt bij mij terecht als:

Je het even niet meer weet:

Je het gevoel hebt dat jij jouw leven lijdt in plaats van leidt;

Je niet meer weet hoe je het allemaal voor elkaar moet krijgen…

 

Met een persoonlijk gesprek hier in de praktijk in Rijen, via zoom of tijdens een wandeling in de bossen help ik je weer op weg.

Ik kijk met je mee met een praktische blik.  Daarnaast gaan we ook op oorzaken of samenhang  in .

Met praktische tips, waardevolle inzichten en passende oefeningen voel jij weer wat echt belangrijk is én geeft daar gehoor aan! 

 
 

Wandelcoaching

Wandelend door de prachtige bossen van Surea, hier in Rijen, voeren we het gesprek. Daarbij maak ik ook gebruik van wat er op dat moment in de natuur gebeurd. Door het lichamelijk in beweging zijn komen nieuwe inzichten als vanzelf binnen.

Wandelcoaching is zeker de moeite waard als je:

 • Het gevoel hebt vast te zitten;
 • Steeds in een vicieuze cirkel terecht komt;
 • Niet weet hoe je verder wilt;
 • Nieuwe ideeën en oplossingen wilt ontdekken.
 
Lees hier over de voordelen van Wandelcoaching:
Lidewij van den Hondel

Paardencoaching

Werken met paarden is magisch!

Paarden zijn. Dat wil zeggen, ze denken niet vooruit, de pieken niet over wat is geweest… ze zijn ‘gewoon’ in het hier en nu een reageren daarop. Ze spiegelen emoties en lezen je lichaamstaal. Je kan vertellen wat je wilt maar als jou lichaam wat anders zegt zie je dit in de reactie van de paarden. Vandaar dat ik graag met ze samenwerk in coachingssessies!

In deze sessies vertaal ik wat de paarden laten zien zodat dit voor jou helder wordt.

Wanneer is paardencoaching voor jou?

 • Als je goedpraat wat er speelt;
 • Je staat open voor een duidelijke en heldere spiegel;
 • Je bent nieuwsgierig naar wat jou lichaam vertelt over waar je mee loopt;
 • Je bent niet allergisch voor paarden (en modder…)

Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben!

Wat anderen over mij zeggen

Werken met Lidewij is louterend geweest voor mij. Ik heb veel gehuild en dat heeft naast mijn traanbuisjes vooral mijn emotionele bagage opgeruimd. Er spoelde van alles weg en dat was fijn. Ik heb meer inzicht in wat er bij speelt en welk effect dit heeft op mijn gemoedsrust en hoe sterk dat het gemoed van zeker mijn dochtertjes beïnvloed.

Ilse
(moeder van 2)

.

“Lidewij is een warme en betrokken persoonlijkheid die voor je klaar staat. Ze is down to earth en begrijpt snel waar het knelt. Met een humoristisch twist belicht ze jouw denk- en/of zienswijze van een andere kant.”

Mariëtte

“Lidewij heeft me meer inzicht in mezelf gegeven en handvatten hoe hiermee om te gaan.

Ze is meelevend en begrijpend, haar ervaringen in haar eigen moederleven neemt ze mee en deelt ze.

Onze tijd samen was erg waardevol.”

Janet

(moeder van 3)

Praktische zaken:

 • Een sessie duurt ongeveer 1 uur waarbij na het eerste gesprek samen een inschatting wordt gemaakt hoeveel sessie er nodig gaan zijn.
 • Lokatie: In mijn praktijk in Rijen, online via ZOOM; wandelend in het bos of bij de wei van de paarden.
 • Kosten per sessie: €75,-

Heb je een vraag, wil je meer informatie of me gewoon even spreken? Laat dan hier je gegevens achter, dan plannen we een afspraak.
Je kan me natuurlijk ook appen op 06-83077180

.
“ Ik begeleid jou naar een mooi evenwicht tussen geven (zorg voor gezin, werk ect.) en ontvangen (zorg voor jezelf). Zo krijg jij het stuur van jouw leven weer in handen!”
Lidewij van den Hondel