Geef jezelf de ruimte

Geef jezelf de ruimte

jouw leven

Ik leer je in 6 stappen hoe je aan jezelf toekomt, lekkerder in je vel zit en jouw leven weer zelf in handen hebt.

Je bent er volledig voor jezelf én je gezin!

 

 

Je hebt een heerlijk gezin, waar je zielsveel van houdt en je al je energie in stopt maar steeds vaker merk je dat het je meer energie kost dan het je geeft. Je lontje wordt steeds korter, de dagen daarentegen steeds langer. Je herkent jezelf niet meer in de versie van jezelf die je nu in de spiegel ziet.

Je grootste verlangen is even niets aan je hoofd te hebben, geen geregel en gedoe. Gewoon tijd voor jezelf om op adem te komen en bij te tanken maar zelfs, of misschien juist, in weekenden en vakanties lukt dat ook niet.

Wat levert deelname aan deze training jou op?

  • Je bent emotioneel in balans en hebt jouw leven weer in de hand.
  • Je hebt zelfvertrouwen waardoor de sfeer thuis en ook jouw relatie verbeterd.
  • Je bent veerkrachtig en gaat uitdagingen aan waardoor je je vrij en energiek voelt.
  • Je probeert niet een zo goed mogelijke moeder te zijn maar weet en voelt je precies goed bent.
  • Je bent blij met de dag en ziet er niet langer tegen op.
  • Je geniet zonder schuldgevoel van de tijd die je voor jezelf hebt

“Ik merk dat het me nu veel makkelijker afgaat om tijd voor mezelf te krijgen. Ik ben zelfs met zangles begonnen!”

Janet

De training bestaat uit de volgende 6 modules:

Module 1

In deze module bepaal jij hoe jouw droomleven eruit ziet. Je gaat kijken wat je anders wilt en waar je nu al helemaal blij van wordt waardoor je een doel hebt om naartoe te werken, de stip aan de horizon.

Module 2

In deze module leer je hoe je de wisselwerking tussen jou en je gezinsleden positief kan beïnvloeden zodat je de spiraal positief kan laten draaien. Hierdoor ben je geen speelbal meer van deze wisselwerking maar heb je zelf het stuur in handen.

Module 3

In deze module leer je waar je energie van krijgt en hoe je dat altijd en overal kan oproepen zodat je je energie weer kan opladen als deze minder wordt.

Module 4

In deze module leer je wat jouw automatische reactie op stress herkennen. Hierdoor kan je sneller ingrijpen om de stress te laten afnemen. Ook ga je steeds beter aanvoelen waar jij energie op lekt zodat je dit gaat voorkomen.

Module 5

In deze module ruim je schuldgevoelens op en doorbreek je vaste gedachtepatronen, die jouw tegenhouden om voor ontspanning te kunnen kiezen. Hierdoor krijg je ruimte om jouw eigen keuzes te maken, los van ‘ballast’ uit je verleden.

Module 6

In deze module leer je vaker “JA” tegen jezelf te zeggen en  je grenzen aan te geven. Hierdoor gaat jouw energie steeds meer stromen en geef jij jouw behoeften duidelijker aan, vanuit liefde voor jezelf.

Ben jij klaar om vol zelfvertrouwen en veerkracht jou leven en gezin te leiden?

Ik ben Lidewij van den Hondel. Ik geniet ervan met mijn gezin op stap te gaan, plaatsen bezoeken en lekker in de natuur rond te struinen. Gewoon zijn!

Dat is wel eens anders geweest! Terugkijkend op die periode zie ik dat ik vooral aan het overleven was.

Natuurlijk deden we wel leuke dingen. We gingen zomers naar het strand, in het najaar wandelen door de bossen en in de winter maakten de kinderen sneeuwpoppen of -auto’s. Daar genoten ze echt intens van. Maar eerlijk gezegd, ik vond het een hoop gedoe. Overal om me heen zag ik moeders die gezellig met hun kinderen bezig waren en hier vol overgave in zaten. En waarschijnlijk zag het er bij mij net zo uit. Maar waar ik eigenlijk naar verlangde was tijd en ruimte voor mezelf. Even niet hoeven zorgen. Niet vooruit hoeven plannen omdat er straks nog gegeten moet worden en dus gekookt. De wetenschap dat er altijd wel iemand zou zitten treuzelen aan tafel… Kortom, het moederschap was voor mij echt een opgave! Ik had heel veel (misschien teveel?)van mezelf hiervoor ingeleverd.

Mijn lontje werd steeds wat korter, de vakanties konden enorme bergen zijn om tegenop te zien en als de school weer begon kon ik eindelijk wat bijkomen

En dat terwijl ik echt zielsveel van mijn kinderen hield en nog steeds houd. Ik zou ze voor geen goud willen missen, daar gaat het niet om!

Ik was alleen zo bezig om ‘goed te moederen’, alles te geven om zo goed mogelijk voor ze te zorgen dat ik vergat dat ik zelf ook iemand was. Dat ik ook voor mezelf moest zorgen, niet alleen voor de kinderen.

Het is mijn missie om jou, bewuste moeder, te begeleiden naar ontspanning in het opvoeden én in jezelf, door je te leren ruimte te maken voor jezelf. Hierdoor krijg je meer energie en word je de leuke moeder die je wilt zijn (en eigenlijk natuurlijk al bent)!

Met als bonus dat je jezelf ook weer leuk gaat vinden!Wat zijn de praktische kanten van Geef jezelf de Ruimte?
√    6 modules
√    Facebook groep ter
ondersteuning

√    6 Q&A sessies
√    4 individuele sessies
√ 6 masterclasses

(Max 8 personen)
Investeringen: minimaal 1 uur per week
€697,-

Veel gestelde vragen over deze training:

Hoeveel tijd kost het?

Je kunt de training zo intensief maken als je zelf wilt. Hoe meer tijd en energie je erin stopt, hoe meer resultaat je zult merken. Het kost je waarschijnlijk hooguit  1 uur per week.

Zit ik nu niet in een periode die vanzelf ook wel weer overgaat?

Met deze training kom je sneller door de lastige periode heen waarin er geen tijd en ruimte voor jou is om bij te tanken. Omdat je echt met jezelf aan de slag gaat kom je niet alleen door deze moeilijke tijd heen maar je zult ook beter weten waar je op leeg loopt en waar je blij van wordt. Zo voorkom je dat je nog eens in deze dip terecht komt!

Ik voel me niet prettig in een (grote) groep, zijn er ook andere mogelijkheden?

De Gezellig samen met Lidewij variant heeft 4 individuele sessies.  Daarnaast kan je met de Q&A sessies meedoen, daar ben je natuurlijk vrij in. Bel of mail me anders even, dan kunnen we samen kijken wat voor jou  het prettigste is.

De training is vooral online, is dat niet heel onpersoonlijk?

Door te kiezen voor de variant  ‘Gezellig samen’ of ‘Gezellig samen met Lidewij’ doe je het niet alleen. Bovendien is er een facebook groep waarin je elkaar steunt en je vragen kunt stellen.

Heb jij nog een andere vraag of zoek je andere informatie? Mail of bel me dan: Lidewij@lidewijvandenhondel 06-83077180

Ben jij klaar om vol zelfvertrouwen en plezier jouw leven en gezin te leiden?