ONT-moet jezelf

Verlang jij hiernaar:

  • Loslaten wat jou belemmert?
  • Stress die je voelt weglaten vloeien?
  • Rust in je hoofd en lijf ervaren?
  • De verbinding met jezelf herstellen?

Omdat ik graag zoveel mogelijk bewuste moeders wil bereiken en meenemen in het ont-moeten van zichzelf, geef ik regelmatig de online workshop ONT-moet jezelf.

We moeten allemaal zoveel: als moeder, partner, dochter en mede-burger…

Natuurlijk zijn er dingen die moeten gebeuren, of je het leuk vindt of niet. En geloof het of niet, het doen (of laten) op zich is niet waar je stress van krijgt. Het zijn vooral de gedachten die je er gratis bij krijgt. Het antwoord op de vraag: Waarom moet jíj dit doen? Dit zijn antwoorden als: “Als ik het niet doe ben ik een slechte moeder”, of “Als ik dat doe ben ik waardeloos…”

Dit zijn de gedachten of ‘stemmetjes’ die zorgen voor stress. En dat is nu precies wat we in deze workshop gaan loslaten!

Dit is een heel waardevolle workshop waarin je ervaart hoe het is om jou ‘moeten’ los te laten en dicht bij jou eigen kern te komen.  Vanuit hier kan je gaan kiezen wat jij wilt in plaats van doen wat je (al dan niet van jezelf) moet doen.

Ik ben Lidewij van den Hondel. Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik in mijn vrije tijd buiten was. Als kind in de tuin het konijn of de kip “uitlaten”. Weer later ging ik te paard de bossen in, lekker rondstruinen en nieuwe paden verkennen. Buiten is eigenlijk altijd mijn tweede thuis geweest. Ik merk dat ik er energie van krijg, blij van word en makkelijker relatieveer. Juist als mijn hoofd vol zit, ik stress en negativiteit ervaar helpt het enorm om heerlijk naar buiten te gaan, de bossen in. Dat gun ik jou ook!

Uitspraken van eerdere deelnemers:

...Ik kom er nu, in deze workshop achter dat ik met een aantal zaken nog helemaal niet klaar was...

...Wat heerlijk om deze ballast nu achter me te laten...

 

Durf jij al jouw 'moeten' aan te kijken?

Ben jij er aan toe jouw oordelen en overtuigingen los te laten?

Wil je vrij zijn wie jij bent?

Meld je dan hier aan, kies een datum en doe mee met ONT-moet jezelf!

 

Dit is wat Greet, een deelneemster me mailde na afloop:

Eerst dacht ik (65 jaar, kinderen uit het huis) dit is alleen voor jonge mama’s.
Niets is minder waar. Ik kom nog steeds niet aan de tijd toe voor mezelf. Ik loop mijn eigen nog steeds voorbij .
Dus ik was zeker op de juiste moment op de juiste plaats .
Lidewij haar natuurlijke zachte stem , dringt door je heen ze geeft je rust en weet je te raken in de goede zin.
Tijden de visualisatie was het mooie voor mij dat ze sprak zonder achtergrond muziek. Daar hou ik van anders word ik snel afgeleid en hoor het niet zo goed .
Het dringt dan nog dieper door. De rust die je dan ontvangt is pure wauw!
Hartelijk dank lieve Lidewij voor deze mooie rustgevende workshop.
Liefs Greet