ONT-moet jezelf

Verlang jij hiernaar:

  • Loslaten wat jou belemmert?
  • Stres die je voelt weglaten vloeien?
  • Rust in je hoofd en lijf ervaren?
  • De verbinding met jezelf herstellen?

Omdat ik graag zoveel mogelijk bewuste moeders wil bereiken en meenemen in het ont-moeten van zichzelf, geef ik regelmatig de online workshop ONT-moet jezelf.

We moeten allemaal zoveel: als moeder, partner, dochter en mede-burger…

Natuurlijk zijn er dingen die moeten gebeuren, of je het leuk vindt of niet. En geloof het of niet, het doen (of laten) op zich is niet waar je stres van krijgt. Het zijn vooral de gedachten die je er gratis bij krijgt. Het antwoord op de vraag: Waarom moet jíj dit doen? Dit zijn antwoorden als: Als ik het niet doe ben ik een slechte moeder, of Als ik dat doe ben ik waardeloos…

Dit zijn de gedachten of ‘stemmetjes’ die zorgen voor stres. En dat is nu precies wat we in deze workshop gaan loslaten!

Dit is een heel waardevolle workshop waarin je ervaart hoe het is om jou ‘moeten’ los te laten en dicht bij jou eigen kern te komen.  Vanuit hier kan je gaan kiezen wat jij wilt in plaats van doen wat je (al dan niet van jezelf) moet doen.

Ik ben Lidewij van den Hondel. Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik in mijn vrije tijd buiten was. Als kind in de tuin het konijn of de kip “uitlaten”. Weer later ging ik te paard de bossen in, lekker rondstruinen en nieuwe paden verkennen. Buiten is eigenlijk altijd mijn tweede thuis geweest. Ik merk dat ik er energie van krijg, blij van word en makkelijker relatieveer. Juist als mijn hoofd vol zit, ik stress en negativiteit ervaar helpt het enorm om heerlijk naar buiten te gaan, de bossen in. Dat gun ik jou ook!